Som garna klar oss i sexiga trosor och skickar snuskiga sex-sms

Som garna klar oss i sexiga trosor och skickar snuskiga sex-sms

Internationella kvinnodagen

Dagen som existera efterat, darborta tanken befinner si att beakta kvinnors ojamtalldhet varlden slut. Mig tycker att man alltid skal hylla oss kvinnor!;)Vem alskar icke kvinnor? Vackra, exotiska och majestatiska! Som katter med nagon duglighet att tjusa! Karl behover sasom brud ick befinna flat stav att forundras slut andra kvinn, bliv attraherad samt helt blown away! Mig antaga att all kvinns age nagon girlcrush! Det racker rentav tillsammans ett vistelse hos oss pa Club KINO (eller strippklubbar overhuvudtaget skulle jag beratta!) stav att betrakta och se upp til magin som handlar sig nar Dessa fin kvinnor entrar scenen!

Sjalv anta villig jamstalldet emellan kvinns sam karla

Dessa fin kvinns, age nago fallenhet att florta samt fa saso vi vill ?? saso sma larde man sig straxt att anvanda tryta ogon sam be pappsen snallt sta att lite nallen ino skyltfonstret eller glassen nar kar gick forbi korvkiosken ?? Vi lar oss att erhalla det vi vill hava sam nagonstans antar sjalv att du karlar tycker om att bidraga, att atnjuta bekosta pro ni gumma, bjuda ut kungen henne aftonmal och gora affar ett fin gav pro att betrakta hennes ogon lysa opp. Som ett spel vi alltid befinner oss inom. fordo handlade det forsavit att hanar forsorjer sam kvinnan skoter hushallet. Inom dagens Sverige, behover karl som kvinna ick ha nago kar forut att bliva forsorjd. Vi klarar oss briljant sjalva sam befinner si starkare ann nagonsin. Vi kan forvarva lika mycket som flertal karla, vi far voter, vi kan kopa var personligt lagenhet sam ha vara egna varderingar och synpunkter.

Och tank att trots det har alskar mig att besta kvinna! ?? mi rakar mina spira, sminkar jag sam greja karna barr. Mi koper sexiga underklader pro att tjusa och ragga den hane sjalv vill tillverka, samt sjalv alskar att donera honom dromma! ?? mi vill bliva utbjuden gallande aftonmal sam sjalv vill tillverka fina presenter. Aven om mi kan gora affar det solo, sa vill mig bliva bortskamd och sjalv gilla det jatte!

Dessa fin kvinn!

och med det avse mig att vi far icke miste det manliga sam kvinnliga. Hanar vara tvungen ringa ga vidar finnas hanar, samt kvinnor fortga finnas kvinnor. Forsavit jag blir karkommen av uppsyn hane, kommer mig att anstranga mig pro att vara saken da sexigaste kvinnan inom varlden. For honom, Om sjalv anstranger mej kommer han ick amna titta at en annan, och forsavitt han gillar undertecknad, kommer jag icke leta konfirmation hos andra. Varlden idag befinner si skev, tillsamman sociala medier har vi e sortiment storre annu nagonsin vilket gor att flertal avgar pressa sig stav varandra. Feminism idag ager fatt ett absolut annan lydelse, manga verkar flyga feminism ino likhetstecken med att starkt ogilla karlar, enda raka sam sminka sig och tittar uppemot ne gallande oss saso alskar att vara kvinnor! Vi som sminkar oss samt antagligen mo sam med inneha opererat brosten. ?? alternativt saso jobbar pa en Strippklubb! Dessa vackra kvinns beundrar sjalv valdigt!

Njut extra denna kvall

Dom kvinns som tor sam kan, sasom lirar pa sin sexighet, som ar sa pass sakerstalla samt sakerstalla inom sig sjalva! Som ej behover en acceptans a resten fran varlden. Dom befinner si sjalvstandiga samt fantastiska, samt saa varda att firas! Samt sarskilt genast villi sondag den 8:e mars, Internationella kvinnodagen!

Odla kom sam visit oss! Njut fa extra hederlig denna afto! Och- glom inte att sanka ned er mors alternativ syster. En aftonma, en Holländska kvinnliga personer blomstra alternativt chokladask, alternativ er tidrym (!) Nagot sasom visar att dom betyder mycket for eder! Dessa vacka kvinn, fortjanar att stadse visas approximation! ??

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg